Over ons

Home|Over ons

Over PVM-Trading

Eigenaar Pieter van Middelaar begon in 2019 als zzp-er in tuinklussen en is bekend van zijn inspanningen tegen de eikenprocessierups, die hij met een machine opzuigt. Hij kwam op moeilijk bereikbare plaatsen waar hij kunststofrijplaten nodig had om in de buurt van de eikenprocessierupsen te komen.

Ook in zijn netwerk ontdekte Pieter een grote behoefte aan kunststofrijplaten. Inmiddels is het assortiment uitgegroeid naar andere gerecyclede kunststoffen. PVM-Trading speelt in op de behoeften van de zakelijke én particuliere markt.

Duurzaam 

De klimaatdoelstellingen zijn een belangrijk ijkpunt. Hoe halen we deze doelstellingen, met zo’n grote vraag naar kunststofproducten? Ons advies is om onze gerecyclede producten te combineren met de co2-neutraliserende producten van GreenSand. Deze verminderen de uitstoot van co2, wat maakt dat uw projecten bijdragen aan de klimaatdoelstellingen.

Transport

Het transport van PVM-Trading is volledig in eigen beheer. Of het nu gaat om kleinere hoeveelheden drainage of bulktransport van wegenzout. PVM-Trading verzorgt het transport. Dit zorgt voor snelle levertijden. 

Legservice

Als extra service biedt PVM-Trading ook een legservice voor haar kunststof vloertegels. Wilt u uw vloeren vakkundig gelegd hebben? Wij kunnen dit voor u verzorgen, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Contact

Wij maken het onmogelijke mogelijk! Wilt u weten wat PVM-Trading voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.