Voor iedere stal een alternatief!

Onze matten zijn ideaal voor (paarden) stallen. Ze maken het uitmesten eenvoudig, zorgen voor bescherming van vloer en muur, zorgen voor een goede anti slip en zorgt ervoor dat u minder stro of andere beddingen verbruikt. Dit bespaart kosten. Er zijn natuurlijk vele soorten beschikbaar. Wij snappen dat dat de keuze moeilijk maakt. Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt welke matten het beste zijn voor paarden stallen en wat hun voordelen en nadelen zijn.

Hamerslag profiel matten: Deze matten staan bekend om het zeer eenvoudig schoonmaken van de stal. Doordat het profiel van de mat relatief egaal is, wordt het uitmesten met een schep of greep een gemakkelijke klus. Het zorgt ook vermindering van bedding voor uw dier. Deze matten worden ook veel gebruikt om muren af te kleden en als looppaden tussen stallen etc.

Fijn traanplaat profiel: Deze mat staat bekend om zijn zeer sterke anti slip. Door het fijne traanplaat profiel glijdt uw dier gegarandeerd niet uit. Het is ”fijn” profiel en dus nog steeds eenvoudig om schoon te houden. Ook deze matten kunnen gebruikt worden voor looppaden. Deze worden niet gebruikt als muur bescherming. Bekijk de mat door op de link hieronder te drukken!

Geperforeerde matten: Deze geperforeerde matten met zeer sterke anti slip zijn ideaal voor uw was box of stal. Deze zijn water doorlatend. Ideaal voor was boxen waar het dier toch stevig moet staan ondanks het water en sop. Ook in de stal zelf kan deze mat zeer efficiënt zijn. Urine kan bijvoorbeeld onder de mat weglopen naar een putje. Hierdoor blijft uw stal droger en hoeft u minder vaak uit te mesten.

Grof traanplaat profiel: Deze mat staat bekend om zijn extreem sterke anti slip voor dieren. Uitglijden is 100% verleden tijd! Het grove profiel zorgt ervoor dat het dier zich goed kan afzetten, Het profiel is zeer slijtvast en zal niet breken naarmate de tijd vordert. Uitmesten is iets moeilijker door dat de greep of schep achter het profiel kan haken. Hier is echter wel snel aan te wennen!